En måneds hitlistepause

For en måned siden blev det min tur til at få corona. Det kostede mig to en halv uges sygemelding fra arbejde, efterfulgt af nogle dage på jobbet hvor jeg var udmattet og ukoncentreret. Men det betød også en måned hvor jeg ikke orkede at nærlytte til de nye numre som YouTube anbefalede mig, og dermed manglede grundlaget for de nyheder der kunne komme ind på min hitliste, der kan ses på Hitsurf.dk.

Til gengæld havde jeg tid hjemme ved computeren til at udforske WordPress. Jeg prøvede tidligere for omkring ti år siden, men følte stadig at min egen hjemmestrikkede kode gav et bedre resultat, specielt med hensyn til spamfilter. Nu giver jeg det en ny chance.

Den nye liste indeholder dog hele 9 nyheder. Igennem den sidste måned havde jeg plottet de numre som jeg vurderede at jeg kunne lide, ind på min playliste på YouTube, så det var bare at lytte dem igennem fra en ende da jeg skulle give dem points.

Den nye nummer 1 er svensk. Det er vist mange år siden at en svensk melodi har overtaget 1.-pladsen efter en anden svensk melodi. Således er Stockholm Nightlife ft. Helly gået ned på 2.-plads med “Back Together Again” til fordel for Günther, der rykker op fra 3.-plads med “Sex Myself“.

Hvad jeg kommer til at beskæftige mig med i denne blog i tiden der kommer, ved jeg ikke rigtigt endnu. Musik og sproglige kæpheste bliver nok noget af det der kommer til at fylde mest.

2 kommentarer

  1. Det med spam har tilsyneladende ikke ændret sig. Spammerne slipper stadig igennem så jeg skal først skal markere dem som spam og derefter slette dem permanent, i stedet for at de bare bliver filtreret helt væk uden at jeg når at se det.

Der er lukket for kommentarer.